Ρεσιτάλ Πιάνου και Τρομπέτας (Cynthia & William Lawing)

W&C Lawing photo_sΗ Cynthia Lawing αναγνωρίστηκε ως εξαίρετη πιανίστα σε μικρή ηλικία, ερμηνεύοντας στις ΗΠΑ, Νότιο Αμερική, Ευρώπη και Ασία, όπου είναι γνωστή ως σόλο ερμηνεύτρια κονσέρτων και μουσικής δωματίου.  Έχει συνεργαστεί με τη φιλαρμονική του Χονγκ Κονγκ, του Μακάου, καθώς και με συμφωνικές και μουσικές ορχήστρες της Αμερικής, ερμηνεύοντας έργα των Beethoven, Mozart, Chopin, Ravel, Shostakovich, Bach, Grieg, Saint-Saens, Poulenc και Gershwin.
Είναι καθηγήτρια πιάνου στο κολέγιο Davidson. Ως ακαδημαϊκός έχει δώσει διαλέξεις και ρεσιτάλ σε πολλά κολέγια και πανεπιστήμια. Έχει συνθέσει έργα κυρίως για πιάνο, πιάνο και σόλο όργανα, καθώς και χορωδίες.

Ο William Lawing έχει μια διακεκριμένη καριέρα ως μέλος διαφόρων μικρών και μεγάλων μουσικών συνόλων, αλλά και ως σόλο μουσικός-τρομπετίστας. Συμμετέχει στη συμφωνική ορχήστρα Western Piedmont.  Έχει συνεργαστεί επίσης με τη Charlotte Symphony, Charlotte Pops, την ορχήστρα δωματίου του Μακάου και τη συμφωνική ορχήστρα του κολεγίου Davidson.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε το προνόμιο να συνεργαστεί με σημαντικούς διευθυντές ορχήστρας και να συμμετέχει σε μουσικά σχήματα με τους Ella Fitzgerald, Benny Goodman, Sarah Vaughan, Bernadette Peters, Johnny Mathis, Aretha  Franklin και Bela Fleck.
Από το 1976 είναι καθηγητής μουσικής στο κολέγιο Davidson, όπου κατέχει τη σχετική έδρα.

Ο σχολιασμός είναι κλειστός